Levi Zentéhez hasonlóan SMA-ban, vagyis gerincvelői izomsorvadásban szenved. Mivel neki is a méregdrága, 700 milliós gyógyszerre van szüksége, gyűjtés indult számára.

Korábban már beszámoltunk Zentéről, akiért egy ország fogott össze. A kisfiú kezelésére 700 millió forint gyűlt össze néhány hét alatt. A világ legdrágább gyógyszerét a mai napon adják be a kisfiúnak a budapesti Bethesda kórházban.

Sajnos nemcsak Zentének van szüksége erre a speciális kezelésre. Van egy másik kisfiú, Levi, aki SMA II betegségben szenved,neki azonban nincs sok ideje,
decemberben lesz ugyanis kétéves, a szert pedig azt követően már nem kaphatja meg. A szükséges összegnek eddig a fele gyűlt össze. Az idő szűke miatt nem meglepő, hogy rengeteg híresség igyekszik segíteni Levinek és családjának.

Szabó Zsófi, Nyári Dia, Demcsák Zsuzsa és Tóth Gabi után Till Attila is beállt Levi ügye mögé, és jótékonysági licitet indított a Facebookon.

Tilla nemcsak utalással, jótékonysági licittel is segít LevinekForrás: Facebook

A műsorvezető által indított licit már 120 000 forintnál tart, és ma este 21:00-kor zárják.

Az adományokat a K&H: 10402221-86767554-87841011 számlaszámra várják, KÖZLEMÉNY: Adomány Levinek, a jótékonysági liciteket pedig EBBENa csoportban találjátok.