A család kutyája támadta meg Fésűs Nelly kislányát

Forrás: wphoto/Instagram/nellyfesus -
kutya kislány támadás harapás Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly kislányát megharapta a család kutyája.

Homlokon harapta a család kutyája Fésűs Nelly kislányát. A kis Elzán egy közel tíz centis sérülés keletkezett, több öltéssel kellett összevarrni. A sztáranyuka egyszerűen nem érti, hogyan történhetett az eset. A Ripostnak elárulta, Amazon mindig is nyugodt természetű kutya volt.

Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia. Azonnal rohantunk a kórházba. Néhány öltéssel összevarrták a sebet Elza homlokán. Óriási volt az ijedtség, de az orvosok nagyon kedvesek voltak, és megnyugtattak minket, hogy nagy nyoma nem marad a harapásnak. (...) Az egész egy másodperc alatt történt. A kétéves Amazon egyébként a kisebb kutyánk. Két irányból mentünk be a házba, ám Elza előtte bemászott a kutyaházba. Az állat valószínűleg megijedt. Nem tudom elképzelni, hogy direkt csinálta. Pláne, hogy soha nem volt semmi jele annak, hogy agresszív. A családból soha senkire még csak nem is morgott... Arra, hogy bármelyikünket megtámadja, álmunkban sem gondoltunk. Egészen mostanáig. Mindig nagyon jól játszottak együtt. Soha nem volt ebből probléma. A kutyaház nagyon szűk, egyszerűen a területét védhette."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.