Shane Tusup állítólag kitette csapatából Földházi Dávidot

Forrás: AFP/Christophe Simon -
földházi dávid csapat Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup a hírek szerint nem kíván tovább együttműködni Földházi Dáviddal, de olasz tanítványát is válaszút elé állította. 

Shane Tusup csapata nem gyarapszik, hanem fogyatkozik. A legfrissebb értesülések szerint ugyanis feszültség alakult ki az edző és sportolói között. Az SzPress forrásai arról tájékoztatnak, hogy az amerikai edző kitette csapatából Földházi Dávidot, de olasz tanítványát is válaszút elé állította.

Shane Tusup állítólag kitette csapatából Földházi Dávidot Forrás: AFP/Christophe Simon

A meg nem nevezett forrás szerint Dáviddal az úszó viselkedése miatt szűnt meg a közös munka. "Továbbra is kirívó a viselkedése, ráadásul az edzésekhez sem úgy áll hozzá, ahogy kellene. Akinek pedig ilyen a habitusa, az rövidtávon sem jön ki az amerikai úszóedzővel" - mondta a magát megnevezni nem kívánó bennfentes. Az olasz tanítványnak pedig döntenie kell. "Shane Tusup néhánynapos gondolkodási időt adott Ilaria Cusinatonak. Az itáliainak azt kell mihamarabb eldöntenie, hogy érez-e magában elég erőt és elszántságot ahhoz, hogy a vele együtt elkezdett utat folytassa, egészen Tokióig" - írja az SzPress.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.