Megdöbbentő eset történt Budapest belvárosában egy Wesselényi utcai lakásban, amit három svéd lány bérelt. Egyiküket feltehetően hazáig követte egy ismeretlen férfi, majd az ablakon bemászva szexre kényszerítette.

"Pihenni és szórakozni jöttek Magyarországra. Hajnalban értesítettek a lányok, hogy nagy a baj, azonnal idejöttem. Elmesélték, hogy este egy közeli szórakozóhelyen voltak, ahol ittak. Egyikük elfáradt, visszament a lakásba, két barátnője viszont még ott maradt" - mondta a Ripostnak a férfi, aki három napra adta ki a lakást a lányoknak. 

A férfi a lányok beszámolóját követve elárulta, hogy hazaérve a lány kinyitotta az ablakot, majd lefeküdt aludni. „Arra riadt, hogy zajt hall, ekkor látta, hogy az ággyal szemben lévő ablakon mászik befelé egy férfi. A lány állítja: a számára ismeretlen férfi szexre kényszerítette, majd arrafelé távozott, ahol bejött. Ezután a nő rögtön hívta a rendőrséget" - mesélte a lakás tulajdonosa a lapnak. A 18 éves lányt kórházba szállították kivizsgálásra.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock