Interjút adott a darnózseli hentes: "Szinte már Hannibálként kezelnek"

gyilkosság feleség darnózseli hentes börtön család elítélt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Interjút adott a "darnózseli hentesként" hírhedtté vált N.János. A férfit azzal vádolják, hogy megölte feleségét, majd a háza pincéjében ledarálta holttestét, a maradványokat pedig elégette. János szabadlábon védekezik, és továbbra is azt állítja, ártatlan.

Bár már kétszer felmentették bizonyítékok hiányában, végül halált okozó testi sértésért kapott 7 év börtönt másodfokon N. János. Az ítéletbe beleszámít az a 29 hónap, amelyet a vádlott előzetes letartóztatásban töltött, így a ténylegesen letöltendő szabadságvesztésének ideje öt év alá csökken

A szabadlábon lévő férfi a kamerák előtt úgy fogalmazott: „érzi a közvélemény nyomását magán", illetve azt, hogy az emberek úgy gondolják, ő egy darabolós gyilkos- írja a Blikk.

Győr, 2019. október 29. A felesége megölésével és feldarabolásával vádolt darnózseli hentes, N. János (k) büntetőperének tárgyalásán, az ügyben másodfokon eljáró Győri Ítélőtáblán 2019. október 29-én. A táblabíróság hét év börtönbüntetésre ítélte a testi sértés bűntettében bűnösnek talált férfit. MTI/Krizsán Csaba Forrás: MTI/Krizsán Csaba

János a történtek miatt kénytelen volt felhagyni a szakmájával, ám elköltözni soha nem akart szeretett falujából.

„Nincs változás az életemben és nem szeretnék innen elmenni. Itt születtem, itt nevelkedtem, és nincs okom megfutamodni, nincs okom bujkálni. Ártatlan vagyok, nem öltem meg a feleségem. Olyan kampány indult ellenem, hogy szinte már Hannibálként kezelnek"

– fogalmazott a darnózseli férfi.

A darnózseli hentest azzal vádolják, hogy megölte feleségét, testét feldarabolta, maradványait részben elégette, majd szétszórta. MTI/Bodnár Boglárka Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

Azt, hogy valaha is bántotta, pláne megölte volna a párját, tagadja, még annak ellenére is, hogy korábban jogerősen elítélték bántalmazásért, amiért próbára bocsátották.

„Az akkori bántalmazás abban merült ki, hogy megfogtam a feleségem két vállát, amikor cirkusz volt, majd megráztam, hogy mikor tér már észhez. Ekkor szakadt el a blúz és a gombok róla" – idézte fel N. János, aki szerint a felesége soha nem félt tőle.

János nem tartja a kapcsolatot felesége családjával, ők ugyanis biztosak abban, hogy a férfi ölte meg lányukat.

„Nagy érdeklődéssel várom, hogy mit hord össze ez az ember.

Remélem, feltesznek neki jó pár keresztkérdést, belebukik a válaszokba, és végre az egész világ számára kiderül, hogy ő ölte meg a lányomat.

Az unokáim előtt pedig mindig nyitva az ajtóm, várom, hogy egyszer megkeressenek és átbeszéljük a történteket. Tudom, hogy haragszanak rám, de én ettől még ugyanúgy szeretem őket, mint azelőtt" – reagált a lapnak az interjú hírére a meghalt nő édesapja, Dezső bácsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.