Elkapták a rendőrök a nőkkel erőszakoskodó budapesti férfit

Forrás: Shutterstock -
rendőrség erőszak támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban három nővel is erőszakoskodott egy 30 éves budapesti férfi, akit a rendőröknek most sikerült elkapniuk.

Az újpesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki fiatal nőkkel erőszakoskodott Budapesten – számolt be róla a Police.hu. Az illető június először elején a IV. kerületben az Óceánárok utcán odalépett egy hazafelé sétáló nőhöz, akivel dulakodott, majd amikor a nő sikítani kezdett, elszaladt.

A férfi egy hónappal később a XV. kerületben, a Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél egy hazafelé tartó nőt hátulról megtámadott, és erőszakoskodott vele, amikor a nő ellenállt, a férfi elmenekült a helyszínről.

A feltételezett elkövető október végén a 914-es számú éjszakai autóbuszon utazott, majd mikor a későbbi sértett a végállomáson leszállt, a férfi követte a nőt egészen egy Megyeri úti lépcsőházig, ahol megtámadta; fogdosta és simogatta. A nő sikoltozott és meg is ütötte támadóját, aki ekkor elfutott.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőröknek sikerült azonosítaniuk a 30 éves Sz. Andrást, akit 2019. november 4-én újpesti lakásában elfogtak. A férfit szeméremsértés vétség, garázdaság vétség és szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.