Az elmúlt hónapokban három nővel is erőszakoskodott egy 30 éves budapesti férfi, akit a rendőröknek most sikerült elkapniuk.

Az újpesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki fiatal nőkkel erőszakoskodott Budapesten – számolt be róla a Police.hu. Az illető június először elején a IV. kerületben az Óceánárok utcán odalépett egy hazafelé sétáló nőhöz, akivel dulakodott, majd amikor a nő sikítani kezdett, elszaladt.

A férfi egy hónappal később a XV. kerületben, a Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél egy hazafelé tartó nőt hátulról megtámadott, és erőszakoskodott vele, amikor a nő ellenállt, a férfi elmenekült a helyszínről.

A feltételezett elkövető október végén a 914-es számú éjszakai autóbuszon utazott, majd mikor a későbbi sértett a végállomáson leszállt, a férfi követte a nőt egészen egy Megyeri úti lépcsőházig, ahol megtámadta; fogdosta és simogatta. A nő sikoltozott és meg is ütötte támadóját, aki ekkor elfutott.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

A rendőröknek sikerült azonosítaniuk a 30 éves Sz. Andrást, akit 2019. november 4-én újpesti lakásában elfogtak. A férfit szeméremsértés vétség, garázdaság vétség és szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.