A 30 éves Giannina szerint apja, Diego Maradona haldoklik, még ha ő erről nem is vesz tudomást.

Rejtélyes üzenetekkel sokkolta a világot Giannina Dinorah Maradona, Diego Maradona 30 éves lánya, aki a korábbi argentin világbajnok futballikon 59. születésnapja kapcsán azt írta az Instagram-történetében: „Külsőleg ugyan nem haldoklik, de belül nagyon is, csak észre sem veszi. Nem hiszem el, hogy a leletei rendben vannak. Imádkozzatok érte, mert olyan csapás vár rá, amit nem érdemel meg!"

Forrás: AFP/Olga Maltseva

A lány arra is tett utalásokat, hogy sokszor szerette volna az apját jobb útra terelni, közelebb férkőzni hozzá, de ő nem hagyta. Maradona videóüzenetben cáfolta meg lánya állítását, és azt üzente gyerekeinek, hiába várják a halálát, nem hagy rájuk semmit.

-írja a Bors.

Maradona évekig küzdött drog- és alkoholproblémákkal, videói az egész internetet bejárták. Legutóbbi munkahelyéről, a mexikói Doradostól egészségügyi okokból kellett távoznia. Júliusban megműttette a vállát és a térdét, később pedig az is szárnyra kapott, hogy idegrendszeri problémákkal is küzd, az Alzheimer-kór kezdeti tünetei fedezhetőek fel nála, de ezt tagadta.

Az 59 éves Maradona jelenleg a Gimnasia y Esgrima La Plata csapatának az edzője.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Primer entrenamiento con mis muchachos ⚽️

Diego Maradona (@maradona) által megosztott bejegyzés,