Újabb SMA-s gyermeknek gyűjtenek

Forrás: Shutterstock -
gyűjtés összefogás SMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb SMA-ban szenvedő gyermekért fogott össze az ország. Ezúttal Lencsinek lehet segíteni.

Hosszú hetekig gyűjtögetett az ország Zentének és Levinek, akik végül megkaphatták a 700 millió forint értékű gyógyszert, ami a gyógyulásukhoz szükséges. Nem sokkal ezután az Erdélyben élő Noelnek indult gyűjtés és most egy szintén SMA-ban szenvedő kislánynak is lehet segíteni.

A Ripostazt írja, Lencsi már elmúlt kétéves, ezért neki nem már nem beadható a Zolgensma. Számára a szülők az életkörülményiek javítására szeretnének pénzt gyűjteni. A cél elsősorban egy akadálymentes otthon, ahol ugyanis most laknak, ott nincs lift és egyre nehezebben tudnak kimozdulni a lakásból.

Ehhez 20 millió forintra lenne szükségük. Ebből 10 már megvan, és van remény többre is, ugyanis a támogatók tovább folytatják az eredetileg Levi számára indított jótékonysági sütivásárokat.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.