Egyedül maradt kisfiával Knapik Tamás

Forrás: Facebook/Fiesta zenekar -
elköltözés Knapik Tamás apaság egyedülálló gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fiesta zenésze, Knapik Tamás egyedül neveli három és fél éves kisfiát, Tamást.

Egy hónapja költözött el párja Knapik Tamástól, és hagyta az énekest egyedül közös gyermekükkel. A Fiesta énekese egy percre sem ijedt meg a feladattól. Életritmusa teljesen megváltozott, ma már minden nap korán kel, hogy reggelit készítsen, és bárhova is megy, viszi magával kisfiát. Szerencsére exbarátnőjével békésen váltak el, és ma is jóban vannak.

„Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd nem csupán édesapa, hanem gyerekét egyedül nevelő édesapa leszek! Megvallom, féltem tőle, de már élvezem. (...) Miután elváltak útjaink, Katával, az édesanyjával abban maradtunk, hogy bármikor jöhet a gyerekhez. Ha gondolja, el is viheti, mindent úgy csinálunk, hogy a fiunknak a legjobb legyen. Csakis a gyerekem érdekeit tartom szem előtt" – nyilatkozta a Story magazinnak.

Knapik Tamás Forrás: Facebook/Fiesta zenekar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.