Kulcsár Edina elmesélte, hogyan derült ki, hogy babát vár

terhesség Kulcsár Edina Csuti várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina részleteket árult el második terhességéről.

Tegnap a közösségi oldalán jelentette be Kulcsár Edina, hogy második gyermekével várandós. Azóta részletek is kiderültek terhességéről: az egykori szépségkirálynő a Story magazinnak elárulta, épp MR-vizsgálatra készült derékfájdalmai miatt, ám az ösztönei megsúgták, babát vár, és inkább ne menjen el rá, mert veszélyes lehet a kicsire. Elment a drogériába, vett egy terhességi tesztet, ami pozitív lett.

Alig vártam, hogy megoszthassam a nagy hírt Csutival, de – ellentétben az első alkalommal – ezúttal nem csináltam nagy felhajtást a bejelentésből, a férjem kezébe nyomtam a pozitív terhességi tesztet, és csak mosolyogtam. Elképesztően örült, és már el is kezdtük találgatni a baba nemét. Azt mondtam, ha fiú lesz, nem kizárt, hogy elgondolkodom egy harmadik gyereken, mert egy kislány is jó lenne a családunkba."

Kulcsár Edina elárulta azt is, nagyon örül, hogy csak másfél év lesz gyermekei között, így ugyanis nagyjából ugyanakkor mennek majd át a különböző életszakaszokon és segíthetik egymást.

Szerencsésnek érzem a helyzetet, nagyjából így képzeltem el a családalapítást, azt viszont szívből remélem, hogy a születendő babánk majd jobb alvó lesz, mint a bátyja. Medi nemrégiben múlt egyéves, a szemünk láttára bontakozik ki a személyisége, így nem félünk attól, hogy esetleg féltékeny lesz a testvérére."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.