A sorozatszínész meztelen holttestére egy szakadékban bukkantak rá.

Charles Levin egy veszélyes országúton hajtott, amikor autójával szakadékba zuhant, és belehalt sérüléseibe. A színész eltűnését már június 28-án bejelentették, de testét csak hetekkel később, július 13-án találták meg. A férfi maradványait egy túrázó találta egy 9 méter mély szakadékban. -írja a DailyMail.

Több sokkoló részlet is kiderült a férfi eltűnéséről és megtalálásának körülményeiről. A leghátborzongatóbb, hogy a 70 éves férfi testét már keselyűk ették, kutyája tetemét pedig Levin narancssárga autójában találták meg. 

Eltűnése előtt a színész egy barátjával beszélt telefonon arról, hogy Cave Junction közelében eltévedt. Veszélyes útszakaszra ért, autója a szakadékba zuhant, és mivel esélye sem volt segítséget kérni, belehalt sérüléseibe. A környéken egyébként GPS jel sem fogható.

Charles 2004-ben költözött Oregon államba. A helyiek szerették őt, kedves, rendes embernek ismerték, aki sok időt töltött a kutyájával, aki egy kövér, idős mopsz volt. 

Leghíresebb sorozatai és filmjei között olyan szerepekben láthattuk mint a Seinfeld vagy a Tom Hanksszel elhíresült Magas, barna férfi, fél pár cipőben.