Hátborzongató: már dögkeselyűk ették a híres sorozatszínész holttestét, mikor rátaláltak

Forrás: Shutterstock -
halál dögkeselyű színész baleset Charles Levin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozatszínész meztelen holttestére egy szakadékban bukkantak rá.

Charles Levin egy veszélyes országúton hajtott, amikor autójával szakadékba zuhant, és belehalt sérüléseibe. A színész eltűnését már június 28-án bejelentették, de testét csak hetekkel később, július 13-án találták meg. A férfi maradványait egy túrázó találta egy 9 méter mély szakadékban. -írja a DailyMail.

Több sokkoló részlet is kiderült a férfi eltűnéséről és megtalálásának körülményeiről. A leghátborzongatóbb, hogy

a 70 éves férfi testét már keselyűk ették, kutyája tetemét pedig Levin narancssárga autójában találták meg.

Eltűnése előtt a színész egy barátjával beszélt telefonon arról, hogy Cave Junction közelében eltévedt. Veszélyes útszakaszra ért, autója a szakadékba zuhant, és mivel esélye sem volt segítséget kérni, belehalt sérüléseibe. A környéken egyébként GPS jel sem fogható.

Charles 2004-ben költözött Oregon államba. A helyiek szerették őt, kedves, rendes embernek ismerték, aki sok időt töltött a kutyájával, aki egy kövér, idős mopsz volt.

Leghíresebb sorozatai és filmjei között olyan szerepekben láthattuk mint a Seinfeld vagy a Tom Hanksszel elhíresült Magas, barna férfi, fél pár cipőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.