Nótár Mary és L.L. Junior békülni készül?

békülés Nótár Mary barátság L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary és L.L. Junior háborúja nagy port kavart. A két énekes 2016-ban esett egymásnak, de úgy tűnik, három év után megtört a jég, és elássák a csatabárdot.

A kettejük viszálya akkor kezdődött, amikor az énekesnő bejelentette terhességét, majd nem sokkal később azt, hogy elvetélt. A rapper azonban nem hitt abban, hogy a várandósság igaz volt, és felszólította Maryt, hogy hagyja abba a hazudozást. Ebből óriási vita kerekedett kettőjük között, amit azóta sem rendeztek, és egyelőre úgy tűnik, nem is fognak.

A Blikkinformációi szerint az énekesnő nemrégiben Juniort is felkereste, amikor megtudta, hogy a zenész kisfiát halálra gázolták.

"Megkerestem Juniort, hiszen bármi is történt köztünk a múltban, én mélyen együttérzek vele, osztozom a fájdalmában. Szerettem volna, ha tudja, mellette vagyok. Válaszolt is, váltottunk pár üzenetet. Nagyon sajnálom, ami vele történt, felfoghatatlan fájdalom"

– mondta az énekesnő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bár a a kiadóval való jogi csatározás még nem ért véget, Mary szeretné, ha pontot tennénk ennek az ügynek a végére, és békében élnének tovább.

"Zeneileg és emberileg is nagyon nehéz időszak van mögöttem. Három éve jelent meg az utolsó klipem, amit nehezen élek meg, hiszen korábban két-három havonta jelentkeztem egy új videóval"

– folytatta Mary.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.