Oszvald Marika a Budapest-Bamako ralira készül

Forrás: Mészáros Csaba -
Oszvald Marika rali Bamako Budapest Budapest-Bamako Rali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, mire vállalkozik Oszvald Marika: elindul a Budapest-Bamako ralin.

Élete legveszélyesebb kalandjába vág bele 67 évesen Oszvald Marika. A színésznő úgy döntött, elindul a Budapest-Bamako ralin. Bár a szervezők jó viszonyt ápolnak az érintett afrikai országok kormányaival, a verseny korántsem veszélytelen. A Ripost azt írja, Mauritániában sokáig rendszeresek voltak emberrablások, Maliban pedig teljes a káosz és polgárháborús körülmények vannak. A szervezők felhívták a figyelmet arra, hogy mindenki saját felelősséggel vehet részt rajta.

Nem lesz itt semmi baj! Karakán nő vagyok és már arra is kész tervem van, hogy mit teszek, ha elrabolnának. Nos, koloratúrszopránra váltok, és addig fogok sikítva énekelni, amíg az elrablóim nem könyörögnek, hogy menjek már a fenébe. Szerintem a végén még ők adnának pénzt, csak, hogy ne lássanak többet" – nyilatkozta Oszvald Marika, aki navigátor lesz a ralin.

Oszvald Marika Forrás: Mészáros Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.