Deák Bill Gyula lemondta koncertjét, mert nem fogyott elég jegy

elmarad Deák Bill Gyula koncert jegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdeklődés hiányában elmarad Deák Bill Gyula pécsi koncertje.

Szomorú hírt közölt rajongóival Deák Bill Gyula. A hónap közepén Pécsett koncertezett volna zenekarával, ám túl kevés jegy fogyott, ezért az eseményt nem tartják meg. A követők értetlenül fogadták a bejegyzést a közösségi oldalon, mondván, a tavalyi koncert teltházas volt.

Sajnálattal közöljük a hírt, hogy a november 16-ra tervezett pécsi Bill és Hobo koncert elmarad, a szervező lemondta, mivel nagyon kevés embert érdekelt, nagyon kevés jegy fogyott! A magunk részéről borzasztóan sajnáljuk a történteket és szomorúak vagyunk! Reméljük, egy másik időpontban be tudjuk pótolni az elmaradt koncertet, amikor nagyobb érdeklődés lesz rá. Teljesen megértjük mindenki problémáját, akiket közvetlenül érint, és őszintén sajnáljuk! Az eddig megvásárolt belépőket visszaváltják!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.