Molnár Anikó újra szerelmes: ez a férfi a választottja

Forrás: Molnár Anikó, Facebook -
szerelem Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több éve ismeri új párját Molnár Anikó. Amikor először találkoztak, még mindketten kapcsolatban éltek, így nem teljesülhetett be a szerelmük. Azóta azonban szakítottak és együtt boldogok.

"Rendőrautó állt meg a szomszédnál, majd egy magas, helyes férfi szállt ki belőle. Helyszínelni kezdett, és mivel sejtettem, hogy betörés történhetett, kimentem, hogy felajánljam a térfigyelőm felvételét, de már a köszönésnél éreztem, van köztünk valami. Akkor még párkapcsolatban éltem, egyértelmű jelzést adni nem akartam, de ő sem lépett. Sejtettem, hogy foglalt, ami utólag be is igazolódott" – emlékezett vissza Anikó.

Forrás: Molnár Anikó, Facebook

"Ahogy telt-múlt az idő, azon vettem észre magam, hogy mindig az eszemben jár, és boldogan köszöntem rá, amikor egy év múlva összefutottunk egy konditeremben. Visszamosolygott, de nem közeledett. Próbáltam nem gondolni rá, ami persze, nem sikerült. Megint eltelt egy év, és névnapi üzenetet küldött a közösségi oldalamra. Rögtön tudtam, ki az, és remegő gyomorral válaszoltam. Levelezni és közeledni kezdtünk, majd mind a ketten lebuktunk, mert már a partnerünk előtt sem tudtuk leplezni, hogy mit érzünk" - tette hozzá a Blikknek.

"Évekig tartó nehéz időszak következett, mindkettőnknek sok konfliktusa volt. Előbb én döntöttem, hogy kilépek a kapcsolatomból (...) Miután szakítottam, nyitottabbá és befogadóbbá váltam, de a feszültségek ezzel nem múltak el. Eljött a pont, amikor elegem lett a tépelődéséből. Majdnem belehaltam, de elengedtem és megértette, ennyi idősen én már nem akarok bujkálni. Nekem társra van szükségem, és végül mellettem, mellettünk döntött" – mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.