Schell Judit egy új magyar filmben játszott szerepe kapcsán vallott arról, hogy őt is érte zaklatás gyermekként.

 

 

Gyermekként Schell Juditot is érte zaklatás. Az esetről a Szép csendben című film miatt vallott, amelyben a színésznő is játszik. Az alkotásban egy zenetanár és tizenhárom éves tanítványa között merül föl zaklató viszony, ennek kapcsán osztotta meg Judit a saját történetét D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában

Schell Juditot is érte zaklatás gyerekkéntFotó: Szabó Gábor/Origo

"Amikor én gyerekkoromban kerültem ilyen helyzetbe - nem annyira komolyan, mint a filmben, akkor anyám nekem hitt. Nekem egy edzésen az edző kezdett el úgy mutogatni mozdulatokat, ami már intimebb volt annál, mint amire szükség volt. Elkezdett feszíteni, zavarni a dolog, és elmondtam otthon anyámnak. Hál' istennek, ő nekem hitt. Pedig még eljött az edző a lakásunkra is, hogy én olyan tehetség vagyok, hogy vissza kellene mennem... Borzalmas volt, ott rettegtem egy sarokban, hogy erre anyám hogy fog reagálni" - mondta a színésznő. Hozzátette, szülőként pontosan tudja, a gyereket soha nem lehet felelőssé tenni a zaklatásért, vagy azért, ha egy kapcsolat mélyebbé válik, mint amit az adott viszonyrendszer megengedne. A felelősség mindig a felnőtté. Judit mindhárom gyerekével megbeszélte, hogy ha hasonló történik velük, merjenek szólni. Neki is és akár annak a felnőttnek is, aki szerintük nem megfelelően közeledik hozzájuk.

A komoly témák mellett az Elviszlek magammal új epizódjában szó esett szakmai és magánéleti témákról, Hajdu Steve és Magyar Attila félresikerült babalátogatásáról, valamint arról is, hogy miért Judit szervezi a főiskolai osztálytalálkozókat.