Schell Juditot gyerekként érte zaklatás

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
gyermek zaklatás Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schell Judit egy új magyar filmben játszott szerepe kapcsán vallott arról, hogy őt is érte zaklatás gyermekként.    

Gyermekként Schell Juditot is érte zaklatás. Az esetről a Szép csendben című film miatt vallott, amelyben a színésznő is játszik. Az alkotásban egy zenetanár és tizenhárom éves tanítványa között merül föl zaklató viszony, ennek kapcsán osztotta meg Judit a saját történetét D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában.

Schell Juditot is érte zaklatás gyerekként Fotó: Szabó Gábor/Origo

Borzalmas volt, ott rettegtem egy sarokban, hogy erre anyám hogy fog reagálni"

a gyereket soha nem lehet felelőssé tenni a zaklatásért, vagy azért, ha egy kapcsolat mélyebbé válik, mint amit az adott viszonyrendszer megengedne.

A felelősség mindig a felnőtté. Judit mindhárom gyerekével megbeszélte, hogy ha hasonló történik velük, merjenek szólni. Neki is és akár annak a felnőttnek is, aki szerintük nem megfelelően közeledik hozzájuk.

A komoly témák mellett az Elviszlek magammal új epizódjában szó esett szakmai és magánéleti témákról, Hajdu Steve és Magyar Attila félresikerült babalátogatásáról, valamint arról is, hogy miért Judit szervezi a főiskolai osztálytalálkozókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.