Kábítószer, lőszer és doppingszer is volt a földre tepert férfinél - Videó

drog rendőrség letartóztatás doppingszer kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kábítószert, éles lőszert és hamisított potencianövelőt találtak a nyomozók egy 32 éves miskolci férfinál, társánál pedig lőszereket. A bíróság elrendelte mindkét gyanúsított letartóztatását – közölte a rendőrség a honlapján.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) miskolci osztálya 2019. november 8-án Kazincbarcikán fogott el egy 32 éves helyi lakost, aki a nyomozás adatai szerint kábítószerrel kereskedett. A férfi lakásán 10 gramm amfetamint, több mint 500 adag potencianövelőt, teljesítményfokozó szereket, valamint 168 darab éleslőszert találtak a nyomozók. V. Lászlót kábítószer-kereskedelem, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés és egészségügyi termék hamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával őrizetbe vették.

Az NNI nyomozóinak adatgyűjtése azt is megállapította, hogy a gyanúsított kitől szerezhette a lőszereket. L. Sándor 34 éves miskolci lakost november 11-én a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el, nála további lőszereket találtak a rendőrök. Az NNI miskolci nyomozói a férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A bíróság elrendelte mindkét gyanúsított letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.