Új projektbe kezdenek Nánásiék: ezt fogják csinálni

bisztró házasság Nánási Pál üzlet Ördög Nóra Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt eddig sem titkolta Ördög Nóra és Nánási Pál, hogy imádják a Balatont, azonban erre a bejelentésre nem számítottunk.

Nánásiék imádják a Balatont, azon belül is Balatonakarattyát, ahol nyaralójuk található. A házaspárt sok szép emlék fűzi a magyar tengerhez.

"Ha azt kérdezitek, hol érzem magam leginkább otthon? Hát a válasz nem is kérdés. Balatonakarattyán!!!"

-írta korábban Nánási az Instagramon.

Természetesen akárcsak ő, Ördög Nóri és a gyerekek, Mici és Venci is imádják a Balatont, és sok időt töltenek nyaralójukban.

Aki követi a sztárházaspár életét, láthatja, hogy rengeteg Akarattyán készült fotó kerül fel mindkettőjük közösségi oldalára, így talán nem is annyira meglepő Nánási bejelentése.

"Vannak közös álmaink, most például egy romantikus elképzelés megvalósításán ügyködünk. Megvettük egy kisbolt épületét Balatonakarattyán, ahol jövőre Nánásiék bisztrót nyitunk."

-nyilatkozta a fotós a Bestnek.

Mi már alig várjuk, hogy megnyíljon a Nánásiék bisztró, de addig is íme néhány Balcsin készült fotó a Nánási családról, akik szinte több időt töltenek vizen, mint szárazföldön:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.