Titokban házasodott meg Kovács Katalin olimpikon

Fotó: Margitay Klára -
esküvő házasság Kovács Katalin titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez ment gyermekei édesapjához Kovács Katalin, egykori kajakos.

Bár már van két közös kislányuk, egészen idáig várt az esküvővel Kovács Katalin és dr. Schmidt Ádám. A lánykérés még 2013-ban megtörtént, ugyanakkor a nagy napot a sok teendő miatt mindig elhalasztották.

A ceremónia végül eltért a hagyományostól, mindössze három és fél hónap alatt terveztek meg mindent. A polgári esküvőt Budakalászon, az egyházit pedig Mezőtúron tartották. Csak a szűk családi és baráti kör volt jelent, és a menü igazi ínyencségekből állt, a vendégek akár kagylós rizottót is ehettek. Emellett az egykori kajakos menyasszonyi ruhája is különleges volt.

Mi úgy mondtuk, hogy egy újragondolt esküvőnk volt. Én sem hófehér menyasszonyi ruhát viseltem, hanem mályvaszínű szoknyát és arany felsőt. Eszembe sem jutott hagyományos fehér ruhába bújni" – nyilatkozta aStory magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.