ByeAlex örül Puskás Peti és Dallos Bogi szerelmének, de aggódik, mi lesz vele ezután

boldogság X-Faktor Puskás Peti Dallos Bogi ByeAlex humor vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem titok, hogy az X-Faktor két mentora, Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkotnak.

Az X-Faktor köreiben eddig sem volt titok, hogy a két énekes egymásra talált, a hírek szerint régóta kézenfogva mászkálnak az RTL Klub székházában. Bár a zenésztársaik tudták az igazságot, más nem is sejthette, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi a forgatások alatt egymásba zúgtak, és hónapok óta egy párt alkotnak.

Instagramra feltöltött közös képük alatt záporoznak a pozitív kommentek, többek között Szabó Zsófi, Kovács Dóri, Nádai Anikó, Rákóczi Feri felesége, Béka, Serbán Attila és Kardos Csilla is gratulált az újdonsült szerelmespárnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

Bár szívmelengető, mennyien örülnek Bogi és Peti egymásra találásának, egyértleműen ByeAlex viszi a prímet a gratulációk sorában. A nagyszájú mentor külön posztot szentelt kollégáinak.

"Ma olvastam a bulvárokban hogy @apuskaspeti és @dallosbogi egy pár. Sok sok boldogságot! De akkor... most VELÜNK mi lesz Puskás!? PELEX 4 life!!!! helyette most már PEGI?"

A humoros bejegyzés alá Puskás Peti rögtön reagált, és megnyugtatta mentortársát.

"Soha nem felejtelek. A közös percek már örökre összekötnek minket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.