Férfiak inzultálták a Sztárban sztár leszek! női versenyzőjét

box támadás verseny Sztárban sztár leszek! Békefi Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! döntőse testvére unszolására kezdett el boxolni azzal a céllal, hogy megvédhesse magát.

A műsör törékeny énekesnője, Békefi Viktória már egy éve boxol. A lány életében nagy szerepet játszik a sport, amit bátyja unszolására kezdett el, de sajnos személyes tapasztalatai is arra sarkallták, hogy jobb, ha meg tudja védeni magát.

"Az egyik hegedűóra után a megállóban négy férfi körülvett, nem hagytak békén. Rengetegen vártak ott rajtam kívül, de – mint ahogy lenni szokott – senki nem jött oda segíteni"

- nyilatkozta Viki a Bestnek.

A HÉV-re felszállva aztán tovább piszkálták, de szerencsére a fiatal lánynak nem esett bántódása. Azt is hozzátette, rengetegszer futott bele tolakodó férfiakba a tömegközlekedés során.

"Régen sokat jártam tömegközlekedéssel, de amint tudtam, vettem egy kocsit, hogy elkerüljem a hasonló helyzeteket."

A lány elárulta, hogy ez a sport nemcsak fitten tartja, de segít neki levezetni a stresszt, növeli az önbizalmát, és nem utolsó sorban a box tökéletesen megtanítja az önvédelem módszereire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.