Tücsiék több millió forintot buktak egy simlis kivitelező miatt

Tücsi ház Claudia Aryee Sofron István kivitelezés család költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig várta Tücsi és vőlegénye, hogy beköltözhessenek kislányukkal az új otthonukba, azonban számításaikat szépen keresztülhúzta a kivitelezőcég, akikkel dolgoztak. -írja a Ripost.

A kivitelező nem elég, hogy hiányosan adta át a házat a családnak, el is tűnt.

„Egy ideje szerettük volna megosztani, hogyan jártunk a kivitelezőnkkel, de próbáltunk várni fél évet, hátha változik a helyzet, de sajnos semmi nem történt.

Beázik a házunk, és az is lehet, hogy el kell költöznünk. Elég komoly problémák vannak"

– kezdte a sztáranyuka, aki részletesen elmesélte, mi történt pontosan.

„Öt hónapot csúszott a házunk átadása...

Még az elején lepapíroztunk mindent, többek között azt is, hogy amint kifizetjük az utolsó részletet, akkor megkapjuk a kulcsokat három napon belül. Ez nem történt meg. Én akkor egyedül voltam itthon a pár hetes kislányunkkal, mert Sofi világbajokságon volt Kazahsztánban. Az egyik barátnőmnél húztuk meg addig magunkat Narussal egy szobában"

-fogalmazott Tücsi, aki azt is hozzátette, hogy a kivitelező még a telefont sem vette fe nekik.

Új házukban nem működött rendesen a fűtésrendszer, néhány helyen hiányzott a szigetelés, és a falak is beáztak. A műsorvezető tisztában van vele, hogy ezek a jövőt tekintve komoly problémát jelentenek a családnak, nem beszélve arról az anyagi kárról, amit a szélhámos okozott nekik.

Tücsi azt tanácsolja mindenkinek - aki építkezésre adja a fejét - hogy foglaljon mindent írásba, és fogadjon egy műszaki ellenőrt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.