mentális problémák rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még márciusban történt a nagy port kavaró eset, miszerint a magyar rapper, Mr. Missh megütött egy nőt. A bántalmazásról felvétel is készült. Az énekes nemrégiben a Facebookon vallott arról, hogy mennyire nem érzi jól magát a bőrében, az életében. 

"Sajnos bekell látnom , hogy bajban vagyok .... már tul vagyok csomo terápián és szakember segitségén, akik probáltak megérteni és segiteni abban hogy jobban legyek ... de nem ment , egy bizonyos ideig összeszedtem magam és erőre kaptam , de majd a 10. akadálynál , megtörtem és visszaestem" - kezdte Facebook-posztját a rapper, majd párkapcsolati problémáiról, és depressziójáról, kiégéséről is értekezett.

"Bajban vagyok, főleg mentálisan .... a hosszu évnyi folyamatos turnézás és magány, elbizonytalanitott és most sehol se érzem magam, ezért a jövő évemet teljes mértékben lemondom. Lemondok a pénzről a lehetőségekről, mindenről. Visszaszeretnék találni magamhoz. Köszönöm mindenkinek aki támogatott, de minden nap egy üres házban kelni , tudva hogy este milliokat keresel és mosolyognod kell, miközben a depresszio fogalmam sincs melyik stádiumaba vagyok. Nyilvan nem tudok mindent leirni amit érzek, de megprobáltam atadni azt amiért szenvedek és sorra török össze mindent a házamba ami nagyobb értékü, valahol utalni kezdtem azt hogy pénzt keresek, de boldogságot nem kapok" - írta Mr. Missh.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.