kilakoltatás tévedés Bíró Ica költözés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz lakásból lakoltatták ki Bíró Icát. A fitneszlady azt mondja, összekevertek két helyrajzi számot.

A végrehajtó összecserélhetett két ingatlant, ezért Bíró Ica kilakoltatási ügye még bonyolultabbá vált – számolt be róla a Blikk. Az értesülést maga a fitneszlady is megerősítette a lapnak.

Rendőrök segédletével először a Trencséni utcai otthonomból történt meg a kilakoltatásom, rögtön utána a Krisztina körúton tettek ki. A végrehajtónak kellett volna helyrajzi szám alapján pontosan tudni, hogy melyik lakásból lakoltat ki, de ezek szerint ezt sem végezték precízen. Mivel a két ingatlanból történt kilakoltatás egy ügyszámon van, így az egész eljárás nem zárult le. A Fővárosi Törvényszéken van az ügy."

Bíró Ica Forrás: RTL Klub

Bíró Icát most felszólítottak, hogy költözzön vissza abba az ingatlanba, ahonnan egyszer kilakoltatták.

Végre nagyjából berendezkedtem, amikor jött a hír, hogy az eddig elveszettnek hitt szomszédos lakásba kéne átköltöznöm, mert összecserélték. Hihetetlen az is, hogy a házam árverési vevője milliókat akar tőlem visszamenőleg használati díjként, mivel szerinte nem költöztem ki a számára kedvezőbb időben, tavaly. Pedig a hivatalos végzésben csak 2019. május 3-án reggel 9-re rendelte el a bíróság a kilakoltatásomat, aminek a jogosságát a mai napig vitatom"- árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.