A rendőrség jelenlegi információi szerint a 44 éves T. László öngyilkosságot követett el, hozzátartozói azonban ezt nem hiszik el. A tragédia előtt a férfi késsel támadt főbérlőjére, aki könnyebb sérülésekkel megúszta.

Hétfőn hajnalban T. László összevitatkozott külön lakrészben élő főbérlőjével, akire késsel rá is támadt. A főbérlő könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet, László viszont ezt követően végzett magával. "Azt mondták, Laci gyúlékony anyaggal – vélhetően benzinnel vagy gázolajjal – leöntve, halálra égve ül egy fotelban. A rendőrök nem tanácsolták, hogy megnézzük" - mondta a Borsnak egy gyászoló rokon, aki kizártnak tartja, hogy László öngyilkos lett. 

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"Úgy tudjuk, a főbérlő azt mondta, hogy egy vita után Laci magát öntötte le és gyújtotta meg, de véleményünk szerint erre nem lehetett semmi oka. Amióta tavaly szabadult a börtönből, megpróbált normálisan beilleszkedni. Nagyon szeretett élni, szórakozni, és munkát is kapott" - mondta. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben - írja a lap.