Döbbenet: Kamerák előtt esett össze holtan a színész-modell

Forrás: Shutterstock -
modell halál forgatás színész Godfrey Gao
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerepelt filmekben, reklámokban, modellként és tévésztárként is sikeres volt. A halálág vezető út 17 órán át tartott és egy rossz döntéssel kezdődött.

A tajvani–kanadai Godfrey Gao akkor vált nemzetközileg is ismert, amikor 2011-ben ő lett a Louis Vuitton első ázsiai származású kampányarca. Ezt követően A végzet ereklyéi: Csontváros című film egyik szerepét is megkapta.

Godfrey Gao 35 évesen halt meg Forrás: Imaginechina/Stringer - Imaginechina/Stringer

A 35 éves Gao végzetét az a döntés okozta, mellyel elfogadta a Catch Me elnevezésű, kínai műsor szerepét. Az igen komoly fizikai terheléssel járó műsorban 17 órán keresztül teljesített különböző próbákat, reggel fél kilenc és hajnali háromnegyed kettő között. A színész-modell annyira megerőltette magát a forgatás alatt, hogy szervezete felmondta a szolgálatot, összeesett és meghalt.

Életéért ugyan még három órán keresztül küzdöttek az orvosok, de nem tudták megmenteni, halálát szívmegállás okozta.

A produkció sajnálatát fejezte ki a történtekért és megígérték, felülvizsgálják a „játék" szabályzatát és még több biztonsági intézkedést fognak bevezetni, hogy több ilyen tragédia ne fordulhasson elő.

A halála előtti utolsó pár pillanatról készült videót ITT nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.