Hajas Imelda is részt vett a botrányba fulladt nápolyi szépségversenyen. A lány a Blikknek mesélt a borzalmas verseny részleteiről.

A csinos modell lányt az egyik Európa-hírű szépségverseny szervezői hívták Nápolyba, ahol állítása szerint eredetileg 50 társával mérette volna meg magát. 1080 eurót, azaz nagyjából 350 ezer forintot fizetett a részvételéért, azonban a helyszínen kiderült, sokkal több lányt hívtak a nápolyi versenyre.

Forrás: Shutterstock

"A világ minden részéről érkeztek a lányok, ahogy elfoglaltuk a szállást, kezdődött a fotózás.Munka közben nagyon hideg volt a stúdióban, egymástól moccanni sem tudtunk. Délután már kopogott a szemünk az éhségtől, volt, aki emiatt elájult" – mesélte Imelda.

A szépségversenyen résztvevők nagyon kevés reggelit kaptak, ebédre pedig egy műanyag zsákban hoztak szendvicset, amit a földre pakoltak.

Ha mindez még nem lett volna elég, a koreográfia gyakorlása közben valamelyik szervező jókora pofont adott egy lánynak. Imelda elmondása szerint ekkor elszabadult a pokol.

"Lökdösődés kezdődött, sikítozás, ordítozás hallatszott, közben a színpadon álló egyik lány kétszer is fejbe rúgta a pofozkodó férfit. Többen felvették a botrányt, mások pánikba esve menekültek kifelé. Vagy hatvan lány rögtön felült az első repülőre."  

Akárcsak a többi lány, Imelda is otthagyta a botrányba fulladt versenyt, és inkább a városnézés mellett döntött. A lány úgy érzi, ezzel a nápolyi kalanddal véget ért modellkarrierje, és inkább az autós újságírásnak hódol majd a jövőben.