Hódi Pamela kiborulás reklám bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela elkeseredett amiatt, mert sokan azt gondolják, csak a pénz miatt oszt meg bizonyos bejegyzéseket.

Hódi Pamelának rengeteg rajongója van, de azért akadnak bőven olyanok is, akik minden lehetőséget megragadnak, hogy kritizálják őt. Az utóbbi időben többen is nekiestek amiatt, mert szerintük csak a pénz miatt oszt meg közösségi oldalán bejegyzéseket különböző termékekről, szolgáltatásokról.

A sztáranyuka most két hosszabb posztban öntött tiszta vizet a pohárba. Elmondta, hogy ő csak azt hajlandó reklámozni, amiben hisz és ami neki tényleg bevált.

Elkeseredtem! És tudjátok miért? Azért, mert sokan azt gondoljátok, hogy szimplán pénzért mutatok be Nektek termékeket szolgáltatásokat! Ez nem így van! Elkeseredtem, mert azt hiszitek, hogy átvertelek Titeket egy posztommal, amivel van, aki nem ért egyet! (...) Ettől nem vagyok népbutító, egyszerűen tudnotok kell kezelni, hogy a posztjaim közül mit fogadtok be és mit nem! És azért, mert egy posztom termékével nem tudsz azonosulni, még ugyanaz az ember maradok... Észrevettem a sok kikövetést, vállalom és nem bánom! Mert nem ismernek egy picit sem..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.