December 6-án mintegy 1300 gyermek nézhetett meg egy ünnepi cirkuszi előadást, és találkozhatott Joulupukkival, az igazi lappföldi Mikulással a Fővárosi Nagycirkuszban.

A Mészáros Csoport első, széleskörű jótékonysági akciójában arra helyezi a hangsúlyt, hogy rászoruló gyermekeknek ajándékozzon igazi élményt az ünnepi időszakban. Éppen ezért választotta a cégcsoport a MikulásGyárral való együttműködést, amelynek keretében a tárgyi adományokon túl olyan eseményeken tudja vendégül látni a gyerekeket, amelyek szebbé tehetik számukra az ünnepi időszakot.

1300 rászoruló gyermek találkozhatott az igazi mikulássalForrás: Feith Sandor

December 6-án a csoport segítségével Budapestről, Perkupáról, Szendrőládról, Szurdokpüspökiből, Tarnabodból, Zádorfalváról és Zsámbokról, mintegy

1300 rászoruló gyermek érkezett a Fővárosi Nagycirkuszba, hogy megnézzék a Hófödte Álom c. előadást, és személyesen is találkozhassanak Joulupukkival, a lappföldi Mikulással.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ünnepek közeledtével minden gyermek átélhessen felejthetetlen pillanatokat, különösen igaz ez a roma, a fogyatékossággal élő, a családdal ugyan, de mélyszegénységben élő, vagy lakóotthonban lakó gyermekekre. A számukra összeállított programoknál a tárgyi ajándékok mellett a különleges élményekre is hangsúlyt helyeztünk" – mondta el Dr. Mészáros Beatrix, a Mészáros Csoport vezetője.

Nyíregyházán melegétel osztással, koncertekkel és kézműves foglalkoztatóval várja a december 6-i hétvégén a cégcsoport a rászoruló családokat. Fellép többek között Farkasházi Réka, Pápai Joci, Oláh Gergő, Vastag Csaba, Ta-Ti-Ka, és a Madách Musical. Budapesten pedig egy valódi, mesebeli kézműves Csokikuckó nyílik majd a látogatók számára december 13-án, a Millenáris Parkban