Időjárás: ilyen idő várható az elkövetkező napokban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső csapadék időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viharos szél, eső, havazás - erre számíts a következő napokban.

Hétfőn erősen megnövekszik a felhőzet, és nyugat felől egyre többfelé ered el az eső. A Tiszántúlon azonban csak késő estétől lehet csapadék. Eleinte ÉK-en akár ónos eső is kialakulhat. 0 és +10 fok közé enyhül a levegő, egészen északkeleten lehet még fagypont körüli csúcsérték.

Kedden a viharossá fokozódó északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, ám a Tiszántúlon estig lehet csapadék. +6 fok körüli értékeket mérhetünk.

esős, havas esős idő Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szerdán a reggeli párásság megszűnése után többórás napsütésre van kilátás. Eső nem lesz. A fagyos reggel után délutánra +5 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön borult idő valószínű többfelé csapadékkal: nagyrészt eső, szitálás lesz, de a magasabban fekvő tájakon havazhat és havas eső is kialakulhat. Reggel gyengén fagyhat, míg 0 és +5 fok között várható a maximum.

Pénteken a nap első felében kevés, délután újra sok felhő lesz felettünk, és ekkor újra eleredhet az eső. A déli szél nagy területen erősödik meg. +5, +6 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete - írta meg a köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.