Kábítószert és lőfegyvert is találtak a 21 évesen elhunyt rapper magángépén

halál Juice Wrld rapper kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, a fiatal rapper rengeteg fájdalomcsillapítót vett be halála előtt.

Nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót vett be halála előtt a Juice Wrld néven elhíresült rapper. A rendőrség úgy véli, Jarad Higgins el akarta tüntetni a hatóság elől a csempészett pirulákat, ezért kapkodta be őket. -írja a Ripost.

A hírek szerint a rendőrség már várta a magángépét a reptéren, a pilóta pedig ezt jelezte is a rappernek. Feltehetőleg ezért pánikolt be Juice, aki a hír hallatán bevette a gyógyszereket. Nem sokkal a begyógyszerezés után a 21 éves rapper a chicagói Midway nemzetközi repülőtéren kapott rohamot, és bár a Narcan nevű - túladagolás esetén használatos - injekciót is megkapta, nem tudták megmenteni az életét.

A rapper repülőjét átvizsgálták, 32 kiló marihuánát találtak rajta 41 vákuumcsomagolt tasakban, valamint hat üveg vényköteles kodein tartalmú köhögéscsillapító gyógyszert. Ezen felül több lőfegyvert és lőszert is találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.