Ronaldo most épp egy rajongó miatt hisztizett - Videó

rajongó Ronaldo hiszti Cristiano Ronaldo Juventus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Juventus magabiztos győzelmet aratott a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, Ronaldo nem tudott felhőtlenül örülni a sikernek.

A Juventus 2:0-ra nyert a Bayer Leverkusen otthonában, így megnyerték a D csoportot. Bár a győzelemhez Ronaldo is hozzájárult, ugyanis rúgott egy gólt, az ünneplést félbe szakította egy rajongó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@cristiano finds the net #B04Juve #JuveUCL #FinoAllaFine

Juventus Football Club (@juventus) által megosztott bejegyzés,

A BL-meccs után - ahogy az lenni szokott ilyenkor - a játékosok önfeledt ünneplésbe kezdtek, aztán egyik pillanatról a másikra megjelent egy rajongó Ronaldo háta mögött. A berohanó pasi minden bizonnyal csak egy közös fotót akart készíteni Ronival, ugyanis a felvételeken jól látható a szelfimódra beállított kamera.

Bár a rajongó semmi rosszat nem csinált, a portugál hisztigépként elhíresült világklasszisnak nem tetszett túlzottan a drukker viselkedése. A srác nem sok időt tartózkodott a pályán, ugyanis rögtön megjelent egy biztonsági őr, aki olyan erővel rántotta el a lelkes szurkolót Ronaldótól, hogy egy picit meg is sértette a sportolót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.