Így köszöntötték Tóth Gabi kislányát a Sztárban sztár leszek! mesterei és versenyzői - Videó

Tóth Gabi Születés Bereczki Zoli Sebestyén Katja szülés Pápai Joci Sztárban sztár leszek! Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri videóval köszöntötték Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányának érkezését a Sztárban Sztár mesterei és a show szereplői.

A Sztárban sztár leszek! utolsó adásaiban Tóth Gabi átadta mesterszékét testvérének, Tóth Verának, hogy felkészüljön születendő gyermeke érkezésére. Gabi akkor elmondta, hogy bár imádja a show-t, a stábot és a versenyzőket, túl hosszú már neki egy-egy forgatási nap.

Az énekesnő december 3-án adott életet első kislányának, Hannarózának. Ennek örömére a Sztárban Sztár leszek! szereplői és mesterei egy igazán megható videót készítettek, amiben van, aki dalra fakad, és van, aki csak annyit tanácsol neki, hogy legyen türelmes.

Horváth Tomi nagyon sok erőt, egészséget és boldogságot kívánt Gabinak, és magához hűen egy kis viccet is belecsempészett mondandójába.

"Puszil titeket a csapat, egy jó pörköltet adjál majd neki összepépesítve!"

A megható videót a TV2 csatornájának oldala tette közzé:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.