Ábel Anita nem szeretne részt venni a Szomszédok folytatásában

Forrás: Facebook/Ábel Anita -
sorozat Ábel Anita teleregény Szomszédok folytatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita nem vállalja a Szomszédok folytatását.

A Szomszédok folytatására készül Bujtás János rendező. A nagysikerű teleregény több mint két évtized után térhetne vissza újra a képernyőre. A rendező elmondása szerint a régi szereplők nagyon lelkesek a folytatást illetően, szívesen részt vennének a munkálatokban. Kivéve Ábel Anitát, aki udvarias hangú üzenetben utasította vissza a felkérést.

Drága János, lehet, nem leszek népszerű, én úgy gondolom, ez a sorozat 99-ben befejeződött. Számomra mindenképp, ez egy kerek történet volt, egy csoda akkor, hogy 13 évig az emberek életében voltunk, és valahol az emberek a mi életünkben! Boldog vagyok, hogy ilyen színészóriásokat ismerhettem meg, és ha gyerekként akkor nem is tudtam igazán értékelni, most 44 évesen tudom, milyen ajándék volt ez a sorstól! Sok sikert kívánok a folytatáshoz, ha valóban lesz, de ebből a társulatból én 1999-ben kiléptem! Úgy érzem, a tisztesség úgy kívánja, hogy ezt leírjam! Örökké kellemes nosztalgiával fogok ezekre az időkre gondolni! Ölelek mindenkit" – idézi a Bors Ábel Anita levelét.

Ábel Anita Forrás: Facebook ! Ábel Anita

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.