Így köszöntötte édesanyját Jennifer Lopez: Videó

videó család Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez édesanyja 74 éves lett. A gyönyörű díva megható sorokkal köszöntötte.

Bár betöltötte a 74. életévét Jennifer Lopez édesanyja, Quadalupe, minimum 20 évet letagadhatna. A mai napig energikus édesanya és híre lánya között legendás a kapcsolat.

"Az emberek azt szokták kérdezni, honnan veszem az energiámat a tánchoz, mozgáshoz, az élethez...szóval most már tudjátok...az édesanyámtól...amennyire csak vissza tudok emlékezni mindig táncolt, nevetett és minden szobában fényt gyújtott, amibe csak belépett. Ő a fiatalosság és kortanság maga. Szerette a zenét, a filmeket és a történelmet, a musicaleket és hitt az igaz szerelemben. És mindent átadott ebből nekem is és én jobb lettem ezáltal. Általad vagyok ma az, aki. 74 éves vagy ma anyukám. Gyönyörű mint mindig, úgy élsz ma is mint egy tini. Köszönöm a szereteted, mindent, ami te vagy. Nem elég a szó ahhoz, amit érzek. Szeretlek örökké. Boldog születésnapot, te természet ereje." - írta a megható sorokat közösségi oldalára Jlo, aki azt is elárulta, hogy Lupinátornak nevezi viccesen az édesanyját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.