Latinovits Zoltán büszke volt sógornőjére, Zalatnay Saroltára

Forrás: Mokka -
Frenreisz Károly Zalatnay Sarolta Latinovits Zoltán család szerelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta elárulta, Latinovits Zoltán sokáig a sógornőjeként tekintett rá.

72. születésnapja apropóján adott hosszabb interjút Zalatnay Sarolta a Borsnak. Az énekesnő beszélt szerelmi életéről is. Elmondta, mindegyik férfire nagyon büszke, aki korábban az életében volt. Igazán szerette őket, szinte mindegyikük művészlélek és tehetséges zenész. Frenreisz Károly féltestvére, Latinovits Zoltán pedig nagyon büszke volt rá, sógornőjének tekintette.

Ha az első szerelmem, Komár Laci nem teszi fel azt a kérdést: énekesnő leszel, vagy feleség, akkor lehet, hogy együtt éljük le az életünket. Ezután a Metro-, az Omega-korszak hozta Frenreisz Kareszt. Vele kaptam egy nagy, erős családot – Frenreisz, Gundel, Latinovits, Bujtor – amire mindig vágytam. Olyan erősek voltak, mellettük semmi rossz nem történhetett velem. Ruttkai Éva imádott, én is őt. A Nem vagyok én apáca című könyvemben olyan szépet írt rólam, „a mi Cinink", hogy nem akartam elhinni. Imádtam, mikor Latinovits azt mondta embereknek, ha például nem akarták beengedni egy szórakozóhelyre, hogy: „Tudja kinek vagyok a sógora? A Zalatnay Cininek!" Jó értelemben vett családi „maffia" volt. Hat és fél évig éltünk együtt Karesszal. Nagyon szerettem volna gyereket, amin csúnyán összevesztünk. Aztán berobbant Révész Sanyika, akihez – talán kicsit dacból – férjhez mentem."

Zalatnay Sarolta Forrás: Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.