Meghan hercegné alaposan felbőszítette Erzsébet királynőt: szembemegy a karácsonyi hagyományokkal

Forrás: AFP/Jim Clarke -
karácsony balhé Erzsébet királynő hagyományok Meghan hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Erzsébet királynő kedvenc ünnepe a karácsony, amit több mint 60 éve hagyományok szerint ünnepel. Meghan hercegné azonban idén nem kíván részt venni a családi tradíciókban.

Tajtékzik a királynő, ugyanis Meghan hercegné máshogyan tervezi a karácsonyt, mint ahogy az az eddigi években zajlott a palotában.

Erzsébet királynő kedvenc ünnepe a karácsony, ami szűk családi körben ajándékbontással, közös étkezéssel kezdődik, majd ezután a hagyományok szerint az egész család közösen sétál át a Szent Mária Magdolna templomhoz, mely a királynő bírtokán található.

A közös szentmiséből idén nem kér Meghan és Harry, ugyanis az egykori színésznő szerint kisfia még túl kicsi ahhoz, hogy csendben végigűljön egy misét, valamint az első közös karácsonyukat kettesben szeretnék megélni.

Ez a hír nem csak a királynőt, de Vilmost és Katalint is nagyon kihozta a sodrából - írta meg az Insider.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.