Ruszó Tibivel az X-Faktor döntője előtt szakított kedvese: már a műsorban sem nézte meg a későbbi győztest

Forrás: Instagram/Ruszó Tibi -
szerelmi bánat X-Faktor Ruszó Tibi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruszó Tibi mindenkit elbűvölt csodálatos hangjával az X-Faktor szombati döntőjében. A fiatal szegény körülmények között élő fiú nagy bánattal a szívében állt színpadra...

Ruszó Tibi nyerte az X-Faktor 2019-es döntőjét, így ő lett az év legjobb hangja. A szegény körülmények között élő fiú 12 millió forintot nyert, amivel családját és az éhező gyerkeket szeretné támogatni.

Ruszó Tibi x-faktor Forrás: Instagram/Ruszó Tibi

Tibinek többé nem lesznek gondjai és ilyen fiatalon már azzal foglalkozhat majd, amit szeret. Élete a nélkülözés után mesébe illő fordulatot vett, ám a 16 éves énekes boldogsága mégsem felhőtlen, ugyanis nagy szerelme a döntő előtt szakított vele. Már az élő adásban sem nézte meg kedvesét.

"Nehéz erről úgy beszélni, hogy ne sírjam el magam. Kiderült, hogy becsapott, és volt más férfi az életében, de erről nem tudok beszélni, nagyon fáj "

- mesélte könnyeivel küzdve Tibi a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.