Minden szülő rémálma, amit átélt Bárdosi Ildikó: kislánya elesett és beütötte a fejét

Forrás: FEM3 Café -
Bárdosi Sándor szülő Bárdosi Ildikó baleset rémálom gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Ildikó elmesélte, egyszer akkorát esett kiskánya, hogy ki kellett hívni a mentőket.

Minden anyuka rémálmát élte meg Bárdosi Ildikó. Bárdosi Sándor felesége a blogjában vallott arról, hogy kislánya egyszer úgy elesett, hogy beütötte a fejét a járólapba. Annyira nagy volt a rémület, hogy azonnal hívták a mentőket. Szerencsére később kiderült, nem történt nagyobb baj.

Maja egyszer odalépett Sankóhoz, hogy megnyomkodja a tabletet, de Sankó annyira játékban volt, hogy hirtelen egy lökéssel igyekezett Maját a géptől eltessékelni. De sajnos a lökés túl nagyra sikeredett, és az éppen hogy csak járni tudó Maja hátra esett, nagyot koppant a feje a járólapon. (...) Itt jött minden szülő rémálma: Maja nagyon sírt, mikor próbáltuk felvenni, sírás közben elernyedt. Bepánikoltunk, de annyi lélekjelenlétünk azért volt, hogy kapkodva hívtuk a mentőket. Közben igyekeztem megnyugtatni a földön fekve, mert nem tudtuk, hogy mi lehet a valós probléma, azon túl, hogy valószínűleg agyrázkódást kapott" – idézi Bárdosi Ildikó szavait a Ripost.

Bárdosi Ildi Forrás: FEM3 Café

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.