Alekosz luxustinit kér karácsonyra:"Töltsd a szentestét a királlyal"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
karácsony Alekosz luxustini Nagy Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV4 nyertese, Alekosz a Facebook-on keresi újdonsült barátnőjét.

A különleges humoráról ismert Alekosz "Luxustinit kérek szentestére" jeligével keresi új párját.

Alekosz 18 és 45 év közötti hölgyek jelentkezését várja, akik közül valaki boldoggá varázsolhatja a számára az ünnepet.

Bejegyzésében azt ígéri, hogy szolgáltatásaiért cserébe a kiválasztott lány minden vágyát teljesíteni fogja: megad neki bármilyen ajándékot, amelyre vágyik.

Alekosz arra buzdítja a luxus után sóvárgó meg nem értett hölgyeket, hogy ne féljenek megtenni az első lépést: dobják ki a barátjukat, hagyják ott a családjukat és töltsék vele a szentestét, mert ő teljesíti minden kívánságukat. Ráadásul a drága ajándékokon kívül karácsony napján egy Iphone 7-el is meglepi a választott lányt, mi több internetelőfizetéssel.

Alekosz posztját több mint hétezren kedvelték, és csak úgy záporoznak a kommentek: már 6700-an írtak a "király" posztja alá.

A témával ma reggel Balázsék is foglalkoztak. Alekosz elmondta, hogy nagyjából 1000 nő jelentkezett a felhívására, és hozzátette:

"Borkai lányokat meghazudtoló lányok írtak rám."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.