Napról napra javul az állapota a kisfiúnak, akit ledobtak a Tate Modern teraszáról

kisfiú javulás állapot Tate Modern
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra képes beszélni az a hatéves kisfiú, akit egy tinédzser ledobott Londonban a Tate Modern múzeum teraszáról.

A kisfiút augusztus 4-én lökte le egy 17 éves fiú a Tate Modern teraszáról. Az áldozat több emeletet zuhant, de túlélte, és komoly sérülésekkel, válságos állapotban szállították kórházba.

Amikor az elkövetőt megkérdezték, miért tette, akkor állítólag a szociális ellátórendszert hibáztatta, később pedig azt írták hírforrások, hogy a figyelmet akarta magára felhívni, be akart kerülni a tévébe.

A kisfiút a Tate Modern teraszáról lökte le a 17 éves elkövető Forrás: AFP/Hugo Phiulpott

A zuhanás után megsérült kisfiú terápiájára a GoFoundMe adománygyűjtő oldalon szerzett támogatást a családja. A gyűjtés kezdete óta majdnem 170 ezer fontot, vagyis több mint 50 millió forintot gyűjtöttek össze neki. -írja a szeretlekmagyarorszag.

A családja szerint a kisfiú már újra érzi a végtagjait, és a beszéde is javult.

"Már több szótagot is képes kimondani. Gyakran találgatnunk kell, mit jelentenek ezek, de napról napra jobb a helyzet. Ez egy csodálatos folyamat."

A család azt is megírta, hogy szó szerint fájdalmas élmény volt a kisfiú számára, amikor képes lett újra mozgatni a végtagjait. "Kimerítő volt az egész család számára, de ő nagyon bátor fiú és nekünk pedig erősnek kell maradnunk miatta."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.