Heti holdnaptár (2019. december 30. – 2020. január 5.)

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold ebben a szakaszban csak dagad, így pedig energiával tölt fel mindenkit, bár alkalmanként nem a legjobb dolgokra használjuk ezt a növekvő erőt. Ebben az időszakban sok tennivalót pipálunk ki, nagy részt kiemelkedő eredményekkel. Ezekben a napokban ajánlott a szerződéskötés, megrendelések leadása, hosszú távú tervek készítése, az első lépések megtétele ismeretlen terepen. Jöhetnek új barátságok, üzleti kapcsolatok, a meglévő emberi kötelékek jelentős része javítható, formálható vagy épp elmélyíthető.

2019. december 30., hétfő a ♓ban (Növő hold, Vízöntő)

Összességében kellemes nap lesz, nem javallott erőlködni semmiért. Csak úgy legyünk, érezzünk, létezzünk, alkalmazkodjunk az aktuális folyamatokhoz, és örömteli pillanatokat élünk át.


2019. december 31., kedd, a ♐ban (Növő hold, Halak)

Elsősorban arra törekedjünk, hogy csend és béke legyen körülöttünk – legalább a nap első részében. Hallgassunk a belső hangra, fontos útmutatásokat kapunk. Éjjel adjunk teret az örömködésnek.


2020. január 1., szerda, a ♐ban (Növő hold, Halak)

Ez a nap azért lehet meglepő, mert olyasmi történik, ami január elsején nem jellemző. Hivatalos ügyek, joggal összefüggő témák ideje ez a nap. Szerződések aláírására kifejezetten ajánlott.


2020. január 2., csütörtök, a ♑ban (Növő hold, Kos)

Fárasztó, leterhelő órák követik egymást, ám cserébe az eredmények is megérkeznek. Sok minden eltérően alakul, mint eltervezzük, ugyanakkor a végén csak megérkezik az elégedettség érzése.


2020. január 3., péntek, a ♑ban (Növő hold, Kos)

Érzelmeinket ne engedjük szabadon, mert feszültségeket okozhatnak. Gondolatainkat inkább tartsuk kordában. Emellett ne próbáljunk senkit se meggyőzni látszólagos igazságunkról, hisz mindenkinek megvan a maga igaza.


2020. január 4., szombat, a ♒ben (Növő hold, Kos)

Ezt a napot töltsük családi körben, ne spóroljuk el az időt tőlük vagy az otthonunktól. Az őszinteség, az egyenesség lehet csak célravezető. érdemes felvállalni azt, ha valaki ellen vétkeztünk.


2020. január 5., vasárnap a ♒ben (Növő hold, Bika)

Mindent egybevetve hamar látható, hogy ez egy jó nap. Fogadd el azt, ami megadatik, a sors kegyes lesz mindenkihez. Alkalmazkodj az aktuális körülményekhez, így pedig elégedett leszel este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.