Geszler Dorottya szerint a mai szépségversenyek teljesen másról szólnak, mint régen

szépségverseny szépség verseny Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánk egyik legismertebb Miss Hungary királynője, Geszler Dorottya a mai szépségversenyekről, és a fiatal versenyzőkről fejtette ki véleményét.

Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor bekerült a média világába. Bár nem ő nyert, valamiért győztesként égett be az emberek tudatába.

"Igaz, a közönségdíjat és a különdíjat is megkaptam, és beindult körülöttem az élet"

– kezdte a Bestnek Dorottya, majd kifejtette, mi a véleménye a mai szépségversenyekről.

Forrás: Angels and Pixels Photography

Mint mondja, évtizedekkel ezelőtt nem voltak annyira tudatosak a lányok, mint most, nem voltak sem kemény diéták, sem szépségkezelések, vagy haj-, illetve szempilla-hosszabbítások.

„Legtöbben hónapokon át készülnek egy ilyen versenyre, és mindent megtesznek, hogy a legjobb formájukat mutassák, amivel nem is lenne baj, viszont annyi mindent igénybe vesznek, hogy teljesen megváltoznak tőle: kés alá fekszenek, póthajat tetetnek fel, és sorolhatnám.

Nem érzem fairnek, hogy egymás mellé állítanak egy plasztikázott és egy természetes szépséget. Nincs bajom a szépészeti beavatkozásokkal, azzal azonban nem értek egyet, hogy fiatal lányok, akiknek még nem forrott ki a személyiségük, kés alá fekszenek, mert a valóságban nem létező ideálokat kergetnek"

– mondta az egykori szépségkirálynő, aki azt tanácsolja, hogy ne vegyel fel álarcot az, aki szépségversenyen indul, inkább adja önmagát.

Forrás: Facebook / Geszler Dorottya

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.