Lakatos Levente blogján számolt be arról, hogy összeesett az utcán.

Lakatos Levente edzéssel és rohangálással töltötte a napját pénteken, de nem evett. Azt tervezte, vesz egy proteinszeletet, hogy a főétkezésig ne legyen éhes. Egy ismerősével eközben a szívinfarktusról beszéltek, Levente pedig nagyon bele tudja élni magát az ilyen helyzetekbe, a szervezete nagyon rosszul reagált, ezért kiment levegőzni. Ott történt a baj. 

Lakatos Levente összeesett az utcánFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Odakint aztán éreztem, hogy le kellene ülnöm, de nem akartam az ajtajukba, gondoltam, beülök az öt méterrel arrébb álló kocsimba, amíg jobban leszek. Ez volt a második rossz döntés, mert a kocsihoz vezető úton estem el. Valószínűleg nagy lendületben lehettem, mert a helyszínt látva elég hosszú nyálcsík fénylett az utcán a vértócsáig.

Tehát nem spontán ájultam el, és nem az éhség, vagy az egészségügyi témázás volt az oka, hanem a kettő egyben: egyik mentálisan, a másik fizikálisan ütött ki, összeadódtak.

Nem tudom, mennyi ideig fekhettem a földön, de szerintem csupán másodpercek telhettek el, legalábbis senki nem jött oda segíteni, a boltból sem vették észre a történteket. Magamhoz tértem, folytattam az utam a kocsihoz. Éreztem, hogy a szám megsérült, de ami a legjobban megrémített, hogy lógott az egyik középső metszőfogam" - írta blogján Levente, aki maga ment be a sürgősségire. Kiderült, hogy a felső állcsontja eltört. Elárulta, nincsenek fájdalmai, és valószínűleg maradandó nyoma sem lesz a sérüléseinek.