Ricky Gervais óriásit szólt a Golden Globe-on: " Fogadjátok el a díjat, majd tűnjetek el a p*csába"

beszéd Hollywood Golden Globe 2020 Ricky Gervais
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról már mi is beszámoltunk, hajnalban átadták az idei Golden Globe-díjakat.

Az est házigazdája Ricky Gervais volt, aki arra buzdította a győzteseket, hagyják ki beszédeikből a közhelyes politikai gondolatokat. A brit komikus idén utoljára vállalta magára a házigazda szerepét, és előre jelezte, hogy ha már utoljára áll a pódiumon, nem fogja visszafogni magát. -írja a Blikk.

A humorista be is tartotta ígéretét, ugyanis az este folyamán szinte mindenkinek beszólt.

"Nem vagytok abban a helyzetben, hogy leckéket adjatok a közönségeteknek. Semmit nem tudtok a való világról, a többségetek pedig kevesebb időt töltött iskolában, mint Greta Thunberg. Fogadjátok el a díjat, köszönjétek meg az ügynökötöknek, Istennek, majd tűnjetek el a picsába"

– hangzott el a szájából.

Ricky később abba is belekötött, milyen cégeknek dolgoznak a színészek, és bár látszólag a közönség élvezte a humorista szókimondó beszédét, Tom Hanks nem tudta elrejteni valódi véleményét, és grimasza többet mond minden szónál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.