Jogi lépéseket tesz Jolly egy őrült zaklató miatt: "Nagyon elegem van ebből az egészből"

Forrás: Jolly / Instagram -
jogi lépés Jolly zaklató feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy őrült zaklató keseríti meg hónapok óta Jolly életét. A mulatós zenésznek most elege lett.

A kamuprofilok mögé rejtőzködő nő a fejébe vette, hogy porig rombolja a zenész népszerűségét. Először Hubák Móni néven hozott létre egy Facebook-oldalt, amin keresztül álhíreket terjesztett Jollyról és Suzyról, a későbbiekben azonban a zenész új szerelmét is minősítette.

"Fogalmam sincs, ki ez a nő, de azt állítja, hogy sosem bukkanhatok a nyomára, mert mindig egy lépéssel előttem jár. Hiába nyomozok, semmi esélyem arra, hogy megtaláljam. Nagyon elegem van ebből az egészből, egy ilyen ügy pont nem hiányzott nekem"

– mondta Ripostnak tavaly nyáron a zenész, aki, úgy tűnik, végre rábukkant a titkos zaklatóra.

„Arra kérek mindenkit, figyeljen erre a kamuprofilra: ő Tímea, a volt Hubák Móni oldal üzemeltetője... A jogi lépéseket megtettük vele szemben, de folyamatosan várjuk a további bizonyítékokat is, ami engem, illetve minket érint" – fogalmazott Jolly, aki talán végre pontot tud tenni az ügy végére.

Jolly Forrás: Jolly / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.