párkeresés házasság család Zimány Linda párkapcsolat nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda elárulta, a pszichológusának köszönhetően ma már hamar felismeri, mit akar tőle egy-egy férfi.

Zimány Linda a Story magazinnak beszélt arról őszintén, hogy egy ideje pszichológushoz jár. Először azért fordult szakemberhez, mert nagyon bántotta, hogy az emberek ítélkeznek felette. A terápiák alatt azonban a férfiakat illetően is elkezdett tisztábban látni. Most már hamar felismeri, ki mit akar tőle.

Egy-két randi után már leszűröm, hogy működőképes lehet-e a kapcsolatunk, ugyanakkor oldanom kell még magamban a félelmet, hogy rosszul döntök. Folyton ott motoszkál bennem a gondolat, mi van, ha három év után derül ki, hogy mégsem passzolunk, és akkor ott állok majd egyedül harminchat évesen. Persze így előfordulhat, hogy elmegyek életem szerelme mellett azért, mert megijedek. (...) Szerintem félnek tőlem a férfiak, és persze nyomasztott a társadalmi elvárás is, hogy ennyi idősen ne legyek egyedül, de felfoghatom úgy is, hogy megúsztam egy válást, hiszen ha huszonévesen férjhez mentem volna, biztosan úgy végződött volna, tekintve, hogy azóta mennyit változtam."

Zimány Linda Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.