Király Viktor és Virág Anita kimondták egymásnak a boldogító igent, esküvőjüket gyorsan szervezték meg, de minden az elképzeléseik szerint alakult. 

Király Viktor és Virág Anita a legnagyobb titokban házasodtak össze, és habár csak néhány hetük volt a lagzi megszervezésére, minden a lehető legtökéletesebben sikerült. Anita kívánsága szerint a helyszín fehérben és aranyban pompázott. A szűk körben megrendezett esküvőn negyvenegy meghívott gratulált a fiataloknak.

Király Viktorés Virág Anita esküvője szűk körű, de tökéletes voltForrás: Instagram/Király Viktor

Anita ruháját a saját elképzelései szerint alakították át. „A romantikus stílusú csipke felsőrészhez egyszerű, szatén hosszú uszályos szoknyát kreáltak" - mesélte a Best Magazinnak a menyasszony, akinek külön dalt írt Viktor az esküvőre. „Könnybe lábadt a szemem, fogalmam sem volt erről a meglepetésről. Ezentúl minden házassági évfordulónkon meghallgatjuk" – árulta el Anita. Az esküvő helyszínét több mint háromezer szál virág díszítette. A csokorban a rózsa mellett viola, tulipán, minirózsa, hortenzia illatozott, és apró égők tették még elegánsabbá. A virágok Hollandiából érkeztek. A fogások nem voltak hivalkodóak, olyan ételeket szolgáltak fel, amiket mindenki szeret. A húsleves és a harcsapaprikás sem hiányzott a menüről.