Köd és felhős égbolt - ez várható a következő napokban

felhő időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köd és felhő várható a következő napokban.

Vasárnap reggel sokfelé képződik köd, illetve ködfelhőzet, mely napközben a Dunától keletre egész nap megmaradhat. A Dunántúlon legalább néhány órás napsütésben bízhatunk. Mérsékelt lesz a légmozgás, front sem lesz felettünk. +1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet délután - nyugaton lesz az enyhébb idő.

Köd Budapest 2019.12.16. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hétfőn és kedden erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös időre számíthatunk. A ködös tájakon szitálás, ónos szitálás, vagy hószállingózás kialakulhat. -1 és +4 fok között változhat a hőmérséklet. Ismét jelentősen romlik a levegőminőség.

Szerdán és csütörtökön folytatódik az eseménytelen párás idő. A reggeli ködfoltok azonban az ország déli felén már nagyobb eséllyel megszűnhetnek, és itt pár órás napsütés is lehet. Délen +5, +7, északon -1, +3 fok körül valószínű a hőmérséklet - írta meg a köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.