Csúnyán összetörte Mikó Fanni szépségkirálynő szívét volt párja: őszinte vallomás

Mikó Fanni szépségkirálynő szerelem vallomás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikó Fanni lett a Magyarok Világszépe győztese, aki Fásy Ádám versenyében bizonyult a legszebbnek. A küföldi megmérettetésen is eredményes lány magánélete azonban a műsor után zátonyra futott...

Mikó Fanni őszintén mesélt arról, hogy miután megnyerte a hazai versenyt, párja nagyon csúnyán szakított vele, összetörte a szívét.

Mikó Fanni, Miss Intercontinental 2019 Forrás: Facebook/Miss Intercontinental

"Túl vagyok egy hosszú párkapcsolaton, ami elég csúnyán zárult. Hatalmas gyerekkori szerelem volt, több mint öt évig tartott. Nem azt kaptam, amit érdemeltem tőle, de valamiért így kellett lennie. Az időzítés sem véletlen, mert a hazai verseny végén történt a szakítás, a világversenyre pedig már úgy mentem neki, hogy bizonyítani akarok neki is, de főként magamnak" - emlékezett vissza a királynő, aki a szakítás fájdalmas részeit nem szerette volna feleleveníteni, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.